2017 Best whatsapp status & Quotes

2017 Best whatsapp status & Quotes

Najlepšie aplikácie Whatsapp 2017 a zbierky ponúk za rok 2017 vám umožnia prístup k 20000+ stavom WhatsApp podľa rôznych kategórií.môžete z aplikácie skopírovať stav, ktorý sa vám páči, a zdieľať ho so svojimi priateľmi.
2017-best-whatsapp-status-and-quotes

Kategórie

Alternatívy 2017 Best whatsapp status & Quotes pre všetky platformy s akoukoľvek licenciou

WhatsApp

WhatsApp

WhatsApp je aplikácia na odosielanie správ pre iPhone a Android, ktorá vám umožňuje vymieňať si správy bez toho, aby ste museli platiť za SMS.
GBWhatsapp

GBWhatsapp

Aplikácia GBWhatsApp má funkciu videohovoru a mnoho funkcií na ochranu osobných údajov dostupných v najnovšej aktualizácii pre GBWhatsApp APK pre Android, s GBWhatsApp Plus môžete použiť dve aplikácie ...
Tinode

Tinode

Plne otvorený server okamžitých správ a klientov.Žiadne proprietárne komponenty alebo neslobodné závislosti.Backend in pure Go (GPL 3.
Mini WA+

Mini WA+

Funkcie opravy Na rozdiel od modifikovaných aplikácií žiadne sledovanie backendu alebo reklám.Úplne otvorený kód (súbory txt), takže sa netýkajú ochrany osobných údajov.
aTalk

aTalk

Šifrované okamžité správy s videohovormi a funkciami GPS pre Android.
NookieNotes

NookieNotes

Od Love Notes, Love Quotes, po sexy eCards, NookieNotes je zvolený za aplikáciu číslo 1 pre Couples a je zaručené, že vznieti romantiku a vášeň
Status For WhatsApp

Status For WhatsApp

Najlepší a najnovší stav aplikácie pre WhatsApp, ktorý má obrovské zbierky stavu, ponuky a SMS.Tento stav aplikácie pre Android na zhromažďovanie WhatsApp vám pomôže pri charakterizovaní vašej nálady a charakteru pravidelne.
FaceCat

FaceCat

Chatujte s priateľmi bez toho, aby ste vedeli, kto je kto.Identity sú tu skryté a dáta sú šifrované.
Mi Airit

Mi Airit

Mi Airit je chatová aplikácia, ktorá vám pomáha komunikovať správy správnym ľuďom bez toho, aby dostávala nechcené odpovede alebo reakcie.
Messenger for WhatsApp

Messenger for WhatsApp

Messenger pre WhatsApp ™ (WA Messenger) je obal pre WhatsApp Web.